Julkaistu
5.5.2014. Kokeile Sami Tallbergin herkullista villiyrttireseptiä!
Ainekset
- 2 kourallista napakoita maitohorsman versoja
- 200g voita
- 4 isohkoa valkosipulin kynttä, kuorittu ja ohueksi viipaloituna
- 2 dl koivunmahlaa ja kasvislientä
- 4 rkl valkoviinietikkaa tai tyrnimehua
Valmistusohje
Sulata voi laakeassa kasarissa valkosipulin kanssa kunnes ruskistuu, lisää joukkoon mahla, etikka ja suolaa ja pippuria. Kiehauta ja pyöräytä pikaisesti horsman versojen kanssa ja tarjoa raakana, a l a minute!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan