Villiä ruokaa Sami Tallbergin keittiössä 6:38

Maitohorsman versoja ja ruskistettua voisulaa

5.5.2014. Kokeile Sami Tallbergin herkullista villiyrttireseptiä!

Ainekset

  • 2 kourallista napakoita maitohorsman versoja
  • 200g voita
  • 4 isohkoa valkosipulin kynttä, kuorittu ja ohueksi viipaloituna
  • 2 dl koivunmahlaa ja kasvislientä
  • 4 rkl valkoviinietikkaa tai tyrnimehua

Valmistusohje

Sulata voi laakeassa kasarissa valkosipulin kanssa kunnes ruskistuu, lisää joukkoon mahla, etikka ja suolaa ja pippuria. Kiehauta ja pyöräytä pikaisesti horsman versojen kanssa ja tarjoa raakana, a l a minute!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!