Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maissikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

6 annosta

  • 8½ dl lihalientä
  • 1 prk maissiöljyä
  • 1½ tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • muutama pisara keltaista elintarvikeväriä
  • 225 g lehtipihviä
  • 1 rkl voita
  • 1 kovaksi keitetty kananmuna

Valmistusohje

1. Kiehauta lihaliemi ja pane joukkoon maissi. Keitä samalla sekoittaen, kunnes maissi soseutuu. Lisää suola, pippuri ja keltainen elintarvikeväri ja hauduta hiljalleen 10 minuuttia.

2. Suikaloi lehtipihvi ja leikkaa se poikittain pieniksi paloiksi. Kuumenna voita paistinpannussa ja ruskista lihapalat. Kuori ja hienonna kananmuna.

3. Jaa keitto lämmitetyille keittolautasille, asettele päälle lihapalat ja koristele munahakkeluksella.

Tässä ruokaisassa keitossa on täyteläinen maku ja kauniin keltainen väri. Käytä tuoretta, purkitettua maissia - siinä on runsaasti tärkkelystä, joka saostaa keiton. Koristele lihapaloilla ja munahakkeluksella.

Lisää aiheesta:

Vihreä hernekeitto, muikunmätiä ja ranskankermaaRuohosipulikeittoa maissillaKeittopata kanan keraPaistettua ankanrintaa siiderikastikkeellaIntialainen currykanakeittoKermainen vesikrassikeitto
MaissikeittoLiharuokaGoGreenPääruoatKeitot

Tuoreimmat aiheesta

Maissikeitto
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maissisuklaakeitto

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Maissikeitto

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Maissikeittoa kinkulla

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Mehevä maissikeitto