Maissi-parsakaalilaatikko
Tämä on oikea perjantairuoka. Se valmistuu helposti, ja ehdit kattaa kun se paistuu uunissa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
Neljälle
- 1 prk maissia, 340 g
- 250 g parsakaalia
- 2 pss bearnaisekastiketta
- 100 g voita
- 2 dl vettä
- 1 arkki pakastettua voitaikinaa
- 1 kananmuna
Valmistusohje
1. Valuta maissit ja laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Keitä parsakaalit pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä, kaada vesi pois. Laita parsakaalit maissin päälle.
2. Valmista kastike pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kastike kasvisten päälle.
3. Suikaloi voitaikina ja asettele ruudukoksi kasvisten ja kastikkeen päälle. Penslaa vatkatulla munalla. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan