Maissi-kurpitsapasta
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5679716/landscape16_9/515/290/7652e8eccbccc5dd463cb125b03dd8ac/Fp/931553-3470.jpg)
Kurpitsa ja maissi vievät ajatukset elonkorjuujuhlaan. Tässä ruokalajissa kohtaavat miedot ja pehmeät maut. Tarjoa seurana jotain pureskeltavaa, vaikkapa hyvää leipää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 300 g penne-pastaa
- 400 g kurpitsaa
- 1 purkki maissia (400 g)
- 1 sipuli
- 20 g voita
- 4 dl kasvislientä
- 1½ dl kermaa
- 100 g parmesaanijuustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Paloittele kurpitsa sentin kuutioiksi ja hienonna sipuli. Kuullota kurpitsa, maissi ja sipuli voissa kookkaassa paistinpannussa. Kaada päälle lihaliemi ja anna hautua viiden minuutin ajan. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste.
3. Kaada myös pasta paistinpannuun ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka