Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maa-artisokkakeitto ja broilerinreisirullat

Julkaistu 25.10.2016 14:59

MTV LIFESTYLE

2 annosta

  • 300 g maa-artisokkaa
  • 1 keltasipuli
  • 4 dl kanalientä
  • 3 dl kevytmaitoa
  • 1 dl ruokakermaa
  • 250 g broilerin luuttomia reisipaloja
  • 1 rkl pinjansiemeniä
  • 50 g tuoretta kirveliä
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

Kuori ja pilko maa-artisokat ja sipuli. Kuullota niitä kattilassa oliiviöljyssä.

Lisää joukkoon kanaliemi ja maito.

Anna hautua noin 20 minuuttia ja lisää joukkoon kerma.

Aja sauvasekoittimella tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Täytä broilerin reisipalat paahdetuilla pinjansiemenillä.

Kääri broilerit rullille cocktailtikuilla.

Paista rulliin kultainen pinta pannulla.

Kypsennä joko uunissa tai pannulla miedolla lämmöllä.

Leikkaa rullista noin 1 senttimetrin paksuisia siivuja. Koristele annos kirvelillä.

Syys- ja talvisesonki kaipaavat lämpimiä keittoja. Huomenta Suomen Duunikuntoon-ohjelmasarjan reseptissä yhdistyvät tyylikkäästi vähärasvainen liha ja maukas keitto.


Lisää aiheesta:

Lämpimät broileripinaattitäytteiset voileivätKanankoipia riisin ja oliivisalaatin keraBroileri-pot-au-feu krutonkien keraBroileripihvit kookoskastikkeessaRisotto ja vihreät vihanneksetKikhernepaella
Maa-artisokkakeittoPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Maa-artisokkakeitto
  • 25.10.201614:59
    Pääruoat

    Maa-artisokkakeitto ja broilerinreisirullat

  • 10.04.201409:07
    Cocktail alkupalat

    Mantelivoilla maustettua maa-artisokkaa

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Maa-artisokkaa ja herkkusieniä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohipastrami ja maa-artisokkakeitto

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Maa-artisokkakeitto siankylki-omenanyytein