Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Makuja
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti Julkaistu 26.10.2017 10:30 (Päivitetty 20.08.2019 14:04)
Ainekset 800 g tuoreita luumuja tai kriikunoita 1 kanelitanko 3/4 dl vettä 2 dl hillosokeria 1 tl vaniljasokeria Valmistusohje Luumuhillo: Valmistusaika: 20 min
Poista luumuista tai kriikunoista kivet ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi. Laita ne kasariin yhdessä kanelitangon ja veden kanssa. Kiehauta. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia välillä sekoitellen. Poista kanelitanko. Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.
Luumuhillo valmistuu syksyn luumuista helposti! Luumuhillolla voit täyttää leivonnaiset, tarjota lettujen tai pannukakun seurana, nauttia juustojen kanssa tai herkutella vaikkapa paahdetun leivän kanssa. Voit myös säilöä hillon joulutorttuja varten! Reseptin teki Hellapoliisi.
24.05.2024 19:51
24.05.2024 19:48
15.12.2023 13:17
13.12.2023 14:56
13.11.2023 13:31
Lataa lisää