Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti

Hellapoliisi
Julkaistu 26.10.2017 10:30(Päivitetty 20.08.2019 14:04)

MTV LIFESTYLE

Ainekset

  • 800 g tuoreita luumuja tai kriikunoita
  • 1 kanelitanko
  • 3/4 dl vettä
  • 2 dl hillosokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Luumuhillo:

Valmistusaika: 20 min

  1. Poista luumuista tai kriikunoista kivet ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi.
  2. Laita ne kasariin yhdessä kanelitangon ja veden kanssa.
  3. Kiehauta. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia välillä sekoitellen.
  4. Poista kanelitanko.
  5. Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.

Lisää aiheesta:

Taivaallinen omenahilloOmenachutney – täydellinen lisuke lihalle tai kanalleMango-passionmousse – Katin helppo jälkiruoka sopii vaikka pääsiäispöytäänTuttua jouluherkkua ei tarvitse ostaa valmiina – luumuhillon voi tehdä myös itseLuumujälkiruokaLuumutortut eli joululeivokset
HellapoliisiHillotLuumutMuutHedelmät ja marjat

Luumuhillo valmistuu syksyn luumuista helposti! Luumuhillolla voit täyttää leivonnaiset, tarjota lettujen tai pannukakun seurana, nauttia juustojen kanssa tai herkutella vaikkapa paahdetun leivän kanssa. Voit myös säilöä hillon joulutorttuja varten! Reseptin teki Hellapoliisi.

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 24.05.202419:51
    Kevään juhlat

    Banoffee kipoissa

  • 24.05.202419:48
    Pannacotta

    Ruusupannacotta

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Cocktail alkupalat

    Helpot cocktailpalat

  • 13.11.202313:31
    Hillot

    Persikkachutney