Lohkoperunat

David rakastaa perunoita. Muussattuina, paistettuina - ihan missä tahansa muodossa. Tämä resepti on hänen suosikkinsa, koska se on takuuherkullista ja nopea valmistaa.

4 hengelle

  • 700 g kiinteämaltoisia perunoita
  • tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • tuoretta salviaa hienonnettuna
  • tuoretta rosmariinia hienonnettuna
  • 2 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 1,2 dl neitsytoliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

Jos David joskus tarvitsisi syyn olla aloittamatta "vähähiilihydraattista" -dieettiä, se olisi juuri tämä ruoka.

- Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

- Pilko tai lohko perunat. Asettele ne suureen vuokaan. Ripottele basilika, salvia, rosmariini ja valkosipulit perunoiden päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.

- Ripottele neitsytoliiviöljyä perunoiden päälle ja laita vuoka uuniin noin 45 minuutiksi tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia.

Parhaat ruokaohjelmat