Lipeäkala
Nykyään voit ostaa nahatonta ja ruodotonta lipeäkalaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 2 kg lipeäkalaa
- 4 tl suolaa
- keitettyjä perunoita
- vihreitä herneitä
- voisulaa
- rouhittua maustepippuria
Valmistusohje
1. Laita kala likoamaan runsaaseen kylmään veteen muutamaksi tunniksi, valmista se sitten pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Tarjoile keitettyjen perunoiden, vihreiden herneiden ja voisulan kera, ripottele päälle hieman maustepippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje