Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita.
Pikkelöidyt vihannekset
pala kukkakaalia
2 porkkanaa
Pikkeliliemi
1 dl valkoviinietikkaa
1 dl sokeria
1 dl vettä
Miso-chilimajoneesi
2 dl majoneesia
2 tl misotahnaa
2 tl Sriracha-kastiketta
1 tl limemehua
Valmistusohje
Hodarit:
Kuumenna öljy ja voi pannulla. Jos parsat ovat paksuja, voit leikata ne pituussuunnassa halki. Paista parsoja, kunnes kypsiä ja paahtuneita mutta napakoita. Purista lopuksi päälle limenmehua ja mausta ripauksella suolaa.
Pyyhkäise pannu ja lämmitä hodarisämpylät.
Halkaise hodarisämpylät ja lusikoi väliin miso-chilimajoneesia. Lisää pikkelöidyt vihannekset, seesamipunakaali, parsat, tuore korianteri ja hienonnettu chili. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä.
Seesamikaali:
Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita.
Pikkelöidyt vihannekset:
Kiehauta ensin pikkeliliemi ja jäähdytä.
Leikkaa kukkakaali ja kuoritut porkkanat ohuiksi suikaleiksi ja nauhoiksi. Kaada pikkeliliemi vihannesten päälle ja anna marinoitua puolesta tunnista seuraavaan päivään.
Linnea Vihosen hodarit sopivat vaikka vappupiknikille! Pystytä oma hodaribuffet, joista jokainen voi koota mieleisensä hot dogin. Näiden hodareiden väliin sujahtavat parsat, mutta voit toki paistaa myös perinteisiä nakkeja.