Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Linnanpaisti ihanalla kastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukkainta linnanpaistissa on kastike, joten älä valmista liian pientä kattilallista.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Kuudelle

  • 1,3 kg naudanpaistia, sisäpaistia tai selkäpaistia
  • 3-4 dl naudanlientä
  • 4 pikkusipulia
  • 4-6 anjovisfileet, muussattuina
  • 1 laakerinlehti
  • 6-8 maustepippuria
  • 4-5 valkopippuria
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 rkl siirappia
  • halutessasi, 2 rkl konjakkia
  • suolaa ja pippuria

Kastike

  • 2 rkl margariinia
  • 2 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl paistolientä
  • 1-2 dl kermaa
  • halutessasi, hieman anjovislientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta paisti suolalla ja pippurilla. Ruskista se joka puolelta ja laita pataan. Lisää liemi ja muut ainekset, paista hiljalleen n. 1 ½ tuntia tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Nosta padasta.

2. Paista margariinia ja jauhoja kattilassa. Lisää siivilöityä paistinlientä ja kermaa, keitä 5 minuuttia. Mausta halutessasi anjovisliemellä.

3. Tarjoile paisti kastikkeen, vihannesten ja säilykekurkun kera.

Lisää aiheesta:

Naudanpaistia ja kantarellikastikettaPääsiäisen lammaspaistiVanhanajan linnapaistiPerinteinen hapanpaistiPoronpaistia villillä kastikkeellaVasikanpaisti tillikastikkeessa
NaudanpaistiKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanpaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Manzo branzato

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kokonaisena paistettua etuselkää

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaisti juuressoseessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaistia liemessä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaistia ja kantarellikastiketta