Mainos
Mainos

Linnan tähdet -ohjelmassa Ilkka Danny Lipsasen järjestämillä illallisilla herkuteltiin muun muassa liekitetyillä letuilla.

Taikina

  • 2 kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl öljyä
  • 1 rkl sokeria
  • 0,5 tl suolaa

Lisäksi

  • 1 dl appelsiini marmeladia
  • 1 dl konjakkia liekitykseen

Valmistusohje

1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää puolet maidosta, sokeri ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

2. Lisää loput maidosta, öljy ja suolaa. Anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

3. Paista ohukaiset kuumalla pannulla molemmin puolin.

4. Täytä letut marmeladilla ja kääri rullalle.

5. Kuumenna paistinpannu miedolla lämmöllä ja lisää letut takaisin pannuun.

6. Kaada alkoholi sekaan ja sytytä. Voit käyttää esimerkiksi takkasytytintä apunasi. Liekitä hetki ja tarjoile

7. Tarjoile jäätelön kanssa

(MTV3)

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.