Linnan tähdet: Karamellisoitua persikkaa

Ainekset

  • 4 kpl persikkaa
  • 2 rkl voita
  • 4 rkl sokeria
  • vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Halkaise persikka ja poista siemen. Leikkaa se neljään osaan.

2. Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja sokeri.

3. Anna sokerin hieman paahtua ja lisää persikat pannulle. Paista kunnes persikat ovat hieman pehmenneet ja saaneet kunnolla väriä.

4. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja