Linguinesalaattia grillatulla kanalla

Voit valmistaa tämän ruoan joko reseptin mukaan – tai osta valmiiksi grillattu broileri ja käytä sitä.

Neljälle

  • 4 annosta linguinepastaa
  • 1 porkkana
  • 50 g sokeriherneitä
  • ½ dl ranskankermaa
  • 4 kanan rintafileetä nahalla
  • 2 tl kiinalaista soijaa
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta al dente pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja suikaloi porkkana. Suikaloi sokeriherneet. Keitä porkkana ja sokeriherneet lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta pasta ja vihannekset lävikössä.

2. Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla. Penslaa ne soijalla ja paista voissa 4 minuuttia molemmin puolin tai kunnes niiden sisälämpötila on 72 astetta. Viipaloi viistoiksi siivuiksi.

3. Sekoita pasta ja vihannekset, sekoita mukaan ranskankerma. Tarjoile pasta kanan kera. Ripottele päälle pinjansiemeniä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!