Linguinesalaattia grillatulla kanalla
Voit valmistaa tämän ruoan joko reseptin mukaan – tai osta valmiiksi grillattu broileri ja käytä sitä.
Neljälle
- 4 annosta linguinepastaa
- 1 porkkana
- 50 g sokeriherneitä
- ½ dl ranskankermaa
- 4 kanan rintafileetä nahalla
- 2 tl kiinalaista soijaa
- 1 rkl voita
- 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta al dente pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja suikaloi porkkana. Suikaloi sokeriherneet. Keitä porkkana ja sokeriherneet lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta pasta ja vihannekset lävikössä.
2. Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla. Penslaa ne soijalla ja paista voissa 4 minuuttia molemmin puolin tai kunnes niiden sisälämpötila on 72 astetta. Viipaloi viistoiksi siivuiksi.
3. Sekoita pasta ja vihannekset, sekoita mukaan ranskankerma. Tarjoile pasta kanan kera. Ripottele päälle pinjansiemeniä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan