Lihapullapata

Tässä on nopea ruoka, koko päivällinen yhdessä ja samassa padassa. Lihapullat voit vaihtaa myös makkaraan.

Neljälle

  • 4 perunaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 maustemitta timjamia
  • 250 g vihreitä pakastepapuja
  • 1,5 dl lihalientä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 500 g pakastelihapullia
  • 1 pieni purkki maissia

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi perunat ja laita ne padan pohjalle. Mausta suolalla, pippurilla, timjamilla ja valkosipulilla. Peitä vihreillä pavuilla ja kaada päälle lihaliemi, johon olet sekoittanut tomaattipyreen. Sulje kansi kuumenna ja anna kiehua hiljalleen, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

2. Lisää pataan lihapullat ja maissit. Jatka hauduttamista, kunnes lihapullat ovat lämmenneet.

Parhaat ruokaohjelmat