Lihapullapata
Julkaistu
Tässä on nopea ruoka, koko päivällinen yhdessä ja samassa padassa. Lihapullat voit vaihtaa myös makkaraan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 perunaa
- suolaa ja pippuria
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 maustemitta timjamia
- 250 g vihreitä pakastepapuja
- 1,5 dl lihalientä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 500 g pakastelihapullia
- 1 pieni purkki maissia
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi perunat ja laita ne padan pohjalle. Mausta suolalla, pippurilla, timjamilla ja valkosipulilla. Peitä vihreillä pavuilla ja kaada päälle lihaliemi, johon olet sekoittanut tomaattipyreen. Sulje kansi kuumenna ja anna kiehua hiljalleen, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.
2. Lisää pataan lihapullat ja maissit. Jatka hauduttamista, kunnes lihapullat ovat lämmenneet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti