Lihansyöjät: Rommimarjat
Julkaistu
Valmista jälkiruuaksi herkullisia rommimarjoja.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 1 dl mustikoita
- 1 dl vadelmia
- 1 dl mansikoita
- 1 dl valkoisia viinimarjoja
- 3 rkl fariinisokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 4 cl tummaa rommia
Valmistusohje
Kiehauta rommi ja liuota sokeri siihen. Mausta vaniljasokerilla ja kaada liemi marjojen päälle. Anna marinoitua ainakin puoli tuntia ja tarjoa kinuskikerman kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa