Lihansyöjät: Carpaccio

Kokeile carpacciota välimeren tapaan. Lisää rapeita leipäkrutonkeja.

Ainekset

  • 200g naudan sisäfileetä
  • 8 rkl balsamicoetikkaa
  • 8 rkl neitsyt oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • mustapippuria
  • rucolaa
  • basilikaa
  • lehtisalaattia

Valmistusohje

Levitä ruokalusikalliset balsamicoa ja oliiviöljyä lautasille ja pilko valkosipulia mukaan aivan pieninä kuutioina. Leikkaa liha paperinohuiksi siivuiksi ja levitä etikkaöljyn päälle. Sivele pinnalle lisää öljyä ja etikkaa. Rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa. Tarjoa vihreän rucola-basilika-salaatin ja Waldorfin salaatin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.