Lihansyöjät: Carpaccio
Kokeile carpacciota välimeren tapaan. Lisää rapeita leipäkrutonkeja.
Ainekset
- 200g naudan sisäfileetä
- 8 rkl balsamicoetikkaa
- 8 rkl neitsyt oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa
- mustapippuria
- rucolaa
- basilikaa
- lehtisalaattia
Valmistusohje
Levitä ruokalusikalliset balsamicoa ja oliiviöljyä lautasille ja pilko valkosipulia mukaan aivan pieninä kuutioina. Leikkaa liha paperinohuiksi siivuiksi ja levitä etikkaöljyn päälle. Sivele pinnalle lisää öljyä ja etikkaa. Rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa. Tarjoa vihreän rucola-basilika-salaatin ja Waldorfin salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan