Mainos
Mainos

Lihansyöjät: Carpaccio

Kokeile carpacciota välimeren tapaan. Lisää rapeita leipäkrutonkeja.

Ainekset

  • 200g naudan sisäfileetä
  • 8 rkl balsamicoetikkaa
  • 8 rkl neitsyt oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • mustapippuria
  • rucolaa
  • basilikaa
  • lehtisalaattia

Valmistusohje

Levitä ruokalusikalliset balsamicoa ja oliiviöljyä lautasille ja pilko valkosipulia mukaan aivan pieninä kuutioina. Leikkaa liha paperinohuiksi siivuiksi ja levitä etikkaöljyn päälle. Sivele pinnalle lisää öljyä ja etikkaa. Rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa. Tarjoa vihreän rucola-basilika-salaatin ja Waldorfin salaatin kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.