Lihansyöjät: Carpaccio
Kokeile carpacciota välimeren tapaan. Lisää rapeita leipäkrutonkeja.
Ainekset
- 200g naudan sisäfileetä
- 8 rkl balsamicoetikkaa
- 8 rkl neitsyt oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa
- mustapippuria
- rucolaa
- basilikaa
- lehtisalaattia
Valmistusohje
Levitä ruokalusikalliset balsamicoa ja oliiviöljyä lautasille ja pilko valkosipulia mukaan aivan pieninä kuutioina. Leikkaa liha paperinohuiksi siivuiksi ja levitä etikkaöljyn päälle. Sivele pinnalle lisää öljyä ja etikkaa. Rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa. Tarjoa vihreän rucola-basilika-salaatin ja Waldorfin salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Meksikolainen papukeitto