Lihansyöjät: Carpaccio

Kokeile carpacciota välimeren tapaan. Lisää rapeita leipäkrutonkeja.

Ainekset

  • 200g naudan sisäfileetä
  • 8 rkl balsamicoetikkaa
  • 8 rkl neitsyt oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • mustapippuria
  • rucolaa
  • basilikaa
  • lehtisalaattia

Valmistusohje

Levitä ruokalusikalliset balsamicoa ja oliiviöljyä lautasille ja pilko valkosipulia mukaan aivan pieninä kuutioina. Leikkaa liha paperinohuiksi siivuiksi ja levitä etikkaöljyn päälle. Sivele pinnalle lisää öljyä ja etikkaa. Rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa. Tarjoa vihreän rucola-basilika-salaatin ja Waldorfin salaatin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!