Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
Julkaistu
Sulatejuusto tekee tästä makaronilaatikosta erityisen vastustamatonta. MTV Uutiset pääsi maistamaan testikeittiökokki Katja Vuorisen makaronilaatikkoa pastatehdasvierailun yhteydessä, ja resepti oli otettava talteen!
- Aktiivinen valmistusaika: 25min
- Kokonaisvalmistusaika: 1h
- Annosmäärä: 4–6 annosta
Ainekset
- 400 g tummaa makaronia
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 400 g jauhelihaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 dl kurkkusalaattia
- 250 g voimakasta sulatejuustoa
- 3 munaa
- 1 l maitoa
- 1 tl suolaa
- ½ tl maustepippuria
- 1 tl mustapippuria
Valmistusohje
- Keitä makaronit runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
- Hienonna sipuli ja paprika.
- Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon kurkkusalaatti ja paprikapalat.
- Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan (noin 2 1/2l).
- Lisää joukkoon paloiteltu sulatejuusto. Sekoita.
- Vispaa munat, maito ja mausteet keskenään.
- Kaada seos vuokaan.
- Kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Pika bébét
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan