1. Mykyt: Murskaa kardemummansiemenet morttelissa. Kalttaa, kuori ja raasta karvasmantelit. Kuumenna maito kiehuvaksi, lisää kardemumma ja karvasmanteli. Lisää mannaryynit ja suola. Keitä 5 minuuttia samalla sekoittaen. Vatkaa muna kupissa. Kun puuro on paksuuntunut, lisää vatkattu muna. Anna puuron jäähtyä hieman ja muotoile siitä sitten vedellä huuhdotuin käsin pyöreitä mykyjä. Jäähdytä mykyt.
2. Kuori keltasipuli ja lohko se. Kuori porkkana ja paloittele. Puhdista purjo ja paloittele vihreä osa pienemmiksi paloiksi. Laita liha suureen pataan, lisää vihannekset ja kaada päälle vettä niin että ainekset peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi, kuori vaahto. Lisää suola, valkopippurit ja laakerinlehti. Keitä kannen alla kunnes liha on mureaa, n. 1 ½ tuntia.
