Mainos
Mainos

Riistalle sopii voimakkaanmakuinen liemi. Tässä riistaliemi saa vahvistusta vasikanliemestä, viinistä ja mausteista.

Neljälle

  • 2 salottisipulia
  • 1 rkl voita
  • 1 pieni porkkana
  • 1 lehtisellerin varsi
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl punaviiniä
  • 5 dl riistalientä
  • 2 rkl vasikanfondia
  • 2 tl tomaattipyreetä
  • persiljanvarsia
  • 1 laakerinlehti
  • 3 kuivattua katajanmarjaa
  • 2 tl mustaherukkahyytelöä
  • 1 tl voita

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit ja porkkana. Kuutioi selleri pieneksi. Paista vihannekset voissa kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää jauhot, sekoita.

2. Lisää viiniä ja lientä. Laita kattila takaisin liedelle, kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpöä ja lisää fondi, tomaattipyree, persiljanvarret, laakerinlehti ja katajanmarjat. Keitä 5 minuuttia. Siivilöi kastike.

3. Kuumenna kastike ennen tarjoilua ja lisää viinimarjahyytelö sekä voi.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.