Leipäkrutongit

Tämä on järkevä tapa käyttää ylijäänyttä leipää. Krutongit ovat salaattien ja kylmien keittojen klassinen lisuke, ja sopivat hyvin esimerkiksi gazpachon kanssa.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • öljyä tai voita paistamiseen
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

Leikkaa leipä noin sentin kokoisiksi kuutioiksi. Paista ne kullanruskeiksi oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!