Leipäkrutongit
Julkaistu
Tämä on järkevä tapa käyttää ylijäänyttä leipää. Krutongit ovat salaattien ja kylmien keittojen klassinen lisuke, ja sopivat hyvin esimerkiksi gazpachon kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- öljyä tai voita paistamiseen
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
Leikkaa leipä noin sentin kokoisiksi kuutioiksi. Paista ne kullanruskeiksi oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti