Lehtipihvit paketissa
Sieviä pieniä paketteja, joissa on jännä sisällys. Tarjoile pakettien kanssa ruokaisaa salaattia, kernaasti linssejä tai papuja sisältävää.
Neljälle
- 4 lehtipihviä
- kiinalaista soijaa
- 4 levyä pakastevoitaikinaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 100 g maksapasteijaa
- 1 pieni suolakurkku
- 1 pieni sipuli silputtuna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele pihvejä vähän litteämmiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Penslaa soijalla. Paista niitä pannulla 1 minuutti kummaltakin puolelta. Taita ne kaksinkerroin ja laita lautaselle. Paista sitten sipulisilppu.
2. Kauli voitaikinalevyt ja leikkaa sivuista pois ylimääräistä, niin että levyt ovat nelikulmaisia. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se pihvien väliin.
3. Aseta pihvit voitaikinalevylle ja kääri pakettiin. Käännä saumakohta alaspäin ja nosta leivinpaperille uunipellille. Koristele taikinanauhoilla ja penslaa paketit vatkatulla munalla. Paista noin 20 minuuttia uunissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan