Lehtikaalikeitto

Tee keitto kasvisliemipohjaan ja paista jauhot rapsiöljyssä, niin saat täysin vegetaarisen keiton. Sopan voi mainiosti pakastaa, esimerkiksi annoksina.

Neljälle

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 l lientä tai kinkun paistolientä
  • 1 pkt pakastettua lehtikaalia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia

Koristeluun

  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa

Valmistusohje

1. Paista voita ja jauhoja kattilassa ja lisää lientä tai kinkun paistolientä vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen hetki.

2. Lisää sulatettu lehtikaali. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

3. Koristele ruohosipulilla ja tarjoile mielellään hienonnetun munan kera.

Parhaat ruokaohjelmat