Lasagne
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5667758/landscape16_9/515/290/e17d180a2316777c9cad7f0aab2980f0/WE/892913-7998.jpg)
Alle tunnissa ihanaa, mausteista lasagnea!
4 annosta
- 1 prk Saclà Bolognese pastakastiketta
- 200 g jauhelihaa
- 8 Ranan tuorelasagnelevyä
- 15 kirsikkatomaattia
- hyppysellinen rosmariinia, salviaa, timjamia
- suolaa
- mustapippuria
- Lanfranchi Extra virgin oliiviöljyä
- 600 ml valkokastiketta
- Parmesan juustoa
- 30 g voita
Valmistusohje
Lämmitä uuni 200-asteeseen.
Levitä kerros lasagnelevyjä voidellun uunivuoan pohjalle. Annostele pastakastike, puolitetut kirsikkatomaatit, valkokastike sekä juustolastut levyjen päälle. Vuoraa kastikekerros levyillä ja toista sama kunnes levyt loppuu.
Levitä pinnalle voinokareita sekä hieman Parmesan juustoa.
Paista uunissa noin 12 minuuttia.Tarjoile!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka