Lasagne
Julkaistu
Alle tunnissa ihanaa, mausteista lasagnea!
4 annosta
- 1 prk Saclà Bolognese pastakastiketta
- 200 g jauhelihaa
- 8 Ranan tuorelasagnelevyä
- 15 kirsikkatomaattia
- hyppysellinen rosmariinia, salviaa, timjamia
- suolaa
- mustapippuria
- Lanfranchi Extra virgin oliiviöljyä
- 600 ml valkokastiketta
- Parmesan juustoa
- 30 g voita
Valmistusohje
Lämmitä uuni 200-asteeseen.
Levitä kerros lasagnelevyjä voidellun uunivuoan pohjalle. Annostele pastakastike, puolitetut kirsikkatomaatit, valkokastike sekä juustolastut levyjen päälle. Vuoraa kastikekerros levyillä ja toista sama kunnes levyt loppuu.
Levitä pinnalle voinokareita sekä hieman Parmesan juustoa.
Paista uunissa noin 12 minuuttia.Tarjoile!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti