Lämpimät juustotoastit salaattipedillä
Julkaistu
Haukkaa välipalaksi itse tehty toast. Salaattijuusto antaa leiville täytettä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- 8 viipaletta paahtoleipää
- 1 salaattijuustopala
- 50 g juustoraastetta
- 4 rkl öljyä
- 2 salanova-salaattia
- 1 nippu punabasilikaa
- 50 g retiisiä
- 50 g kurkkua
- 3 rkl balsamicoa
- 3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Ripottele ohut kerros juustoraastetta neljän leipäviipaleen päälle. Leikkaa salaattijuusto ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne juustoraasteen päälle. Peitä juustot toisella leipäviipaleella ja kuumenna pannulla öljyä. Paista leivät miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Revi salaatti ja basilika kulhoon. Viipaloi retiisi ja kurkku sekaan. Kostuta viinietikalla ja oliiviöljyllä ja nosta kolmioiksi leikatut leivät salaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje