Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lampaankyljykset latva-artisokan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on kevyt ruokalaji, jossa on paljon makua. Ellet löydä lampaankyljyksiä, voit käyttää viipaloitua lampaanfileetä. Käytä säilykeartisokkia.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Yhdelle

  • 2 lampaankyljystä
  • 2-4 latva-artisokanpohjaa
  • 3-4 herkkusientä
  • 1 pieni prk parsaa
  • 2 rkl kevyttä tuorejuustoa
  • paprikajauhetta
  • 1 maustemitta timjamia
  • 1 maustemitta rosmariinia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta valutetut latva-artisokanpohjat uunivuokaan ja täytä ne sienillä ja parsalla.

2. Sekoita juusto ja hieman paprikajauhetta, lisää täytetyille artisokanpohjille. Laita vuoka uuniin n. 10 minuutiksi.

3. Mausta lampaankyljykset timjamilla, rosmariinilla, suolalla ja pippurilla ja grillaa ne kypsiksi kuumassa grillipannussa tai teflonpannussa. Tarjoile artisokanpohjien kanssa.

Lisää aiheesta:

Ranskalaiset jauhelihapihvitItalialainen paistiLampaankyljykset yrttivoin kanssaPossunfilee-artisokkaleivokset ja sienimuhennosMausteinen lammaspataPaprikaa ja kananmaksaa
LampaankyljyksetKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lampaankyljykset
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Lampaankyljyksiä, madeirakastiketta ja ruusukaaliperunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lampaankyljykset coca cola -marinadissa rosmariinin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lampaankyljykset kreikkalaisin lisäkkein

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Lampaankyljysrivi, papumuhennos ja vuohenjuustokreemi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kaksoiskyljykset ja vihannekset yrttipeiton alla