Lampaankyljykset kuorrutteella

Ainekset

  • 2 lampaankyljysriviä
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 rosmariininoksa
  • ruukku persiljaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

Hienonna persilja, rosmariini ja valkosipuli erittäin hienoksi. Sekoita ne korppujauhon kanssa. Poista lampaan kareista kalvot ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Sivele niiden pintaan dijon-sinappia ja painele yrtti-korppujauhoseoksessa. Paista kareisiin pannulla kullankeltainen väri voissa ja loppukypsennä uunissa 170 asteessa noin 10 minuuttia. Anna levätä hetki ennen tarjoilua ja leikkaa ne kyljyksiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja