Lämmin sahramikastike

Lämmin sahramikastike sopii mainiosti keitetyn kalan ja kanan kera.

Kuudelle

  • 2 salottisipulia
  • 50 g voita
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 6 dl kalalientä
  • ½ g sahramia
  • 2 dl crème fraichea (ranskankermaa)

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit. Paista voissa ilman että ne saavat väriä. Ripottele päälle jauhot. Lisää lientä vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Lisää sahrami ja ranskankerma.

2. Keitä kastiketta 4-5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!