Lammaspata sienten kera

Oliko hyvä sienisato syksyllä? Sitten vain kohti pakastinta ja pussillinen sekasieniä esiin. Kaupan viljellyt sienetkin toki käyvät.

Neljälle

  • n. 1 kg lampaan patapaloja
  • 1 pieni purjo paloina
  • 200 g kantarelleja tai sekasieniä
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • 3 paprikaa suikaloituna
  • 2-3 dl lihalientä
  • voita

Valmistusohje

1. Ruskista lihapalat, mausta ja siirrä pataan. Paista sitten sienet ja purjopalat ja siirrä nekin pataan.

2. Ripota jauhot joukkoon ja lisää lihaliemi sekoittaen. Keitä hiljaa runsas puoli tuntia, lisää paprikasuikaleet ja keitä kypsiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!