Lammas-fetakepakot

Ainekset

  • 400 g lampaan jauhelihaa
  • 1 rasia fetajuustoa (100 g)
  • 1 kananmuna
  • 1 tl kuivattua salviaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • hieman tabascoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • varrastikkuja

Valmistusohje

Sekoita isossa kulhossa kaikki raaka-aineet hyvin keskenään. Muotoile kosteilla kämmenillä lihamassasta kepakoita varrastikun ympärille. Aseta leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 10-13 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.