Lammas-fetakepakot
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 400 g lampaan jauhelihaa
- 1 rasia fetajuustoa (100 g)
- 1 kananmuna
- 1 tl kuivattua salviaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 rkl soijakastiketta
- hieman tabascoa
- suolaa ja mustapippuria
- varrastikkuja
Valmistusohje
Sekoita isossa kulhossa kaikki raaka-aineet hyvin keskenään. Muotoile kosteilla kämmenillä lihamassasta kepakoita varrastikun ympärille. Aseta leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 10-13 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa