Sulata piparkakkutaikina huoneenlämmössä. Kauli vähän sulanut taikina n. 3 mm paksuiseksi levyksi. Leikkaa taikinasta 6 x 7 cm kolmioita terävällä veitsellä. Aseta ne leivinpaperille. Jätä piparien väliin hieman tyhjää tilaa. Voit tehdä puoliin pipareista pienet aukot minimuoteilla tai veitsellä, jos haluat, että täyte näkyy niistä, kun piparit ovat valmiita.
Paista pipareita 200-asteisen uunin keskitasolla 6–9 minuuttia kauniin värisiksi. Ole tarkkana paistamisen kanssa, sillä piparit palavat helposti.
Mittaa tomusokeri kippoon. Jos käytät munanvalkuaista, erottele valkuainen ja keltuainen. Sekoita tomusokeriin lusikalla 1 munavalkuainen tai vastaava määrä sitruunamehua. Sekoita kunnes seos on tasaista paksua pursotettavaa sokerivesikuorrutetta. Sekoita tomusokeriin pieni määrä elintarvikeväriä, jolloin saat kuorrutteesta vihreää.
