Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kylmä avokadokeitto cappuccinohuipulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuuma kesäpäivä, vieraita ovella – silloin haluaa, että keittiössä voi toimia nopeasti. Jos kotoa löytyy vain avokadoja, vatkaa kokoon reseptimme keitto hetkessä!

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 2-3 avokadoa, koosta riippuen
  • 8 dl kana- tai kasvislientä
  • 1 rkl lime- tai sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria
  • 2 dl kevytmaitoa
  • 2 porkkanaa

Valmistusohje

1. Koverra avokadoista hedelmäliha ja soseuta se limemehun ja liemen kera. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä keitto mielellään jääkaapissa samalla kun vatkaat maidon.

2. Paloittele porkkanat pieniksi, kauniiksi tangoiksi, voit käyttää niitä syötävinä lusikoina.

3. Vatkaa maito hienoksi vaahdoksi lämmittämällä ja vatkaamalla sitä samanaikaisesti.

4. Kaada keitto kylmiin laseihin, laita päälle maitovaahtonokare, koristele raastetulla limenkuorella ja porkkanatangolla.

Lisää aiheesta:

Kylmä avokado-katkarapukeittoPersikkainen jälkiruokakeittoRakuuna-kanakeittoSokerihernekeitto piparjuurikerman keraAvokadokeittoAvokadokeitto muikunmädin ja punasipulin kera
AlkuruokakeittoKeitotKananmunatonAlkuruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Alkuruokakeitto
  • 14.01.202212:57
    Sipulikeitto

    Sipulikeitto – se Pirjon paras ohje

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Kirvelikeitto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kylmä fenkolikeitto

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Kylmä espanjalainen keitto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Créme Ninon