Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kyljykset katajanmarjakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän villimmiksi tuskin kesyt porsaankyljykset voivat tulla. Kastike sopii sinänsä melkein kaikkeen lihaan.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • suolaa ja pippuria
  • ½ tl timjamia
  • 1 rkl murskattuja katajanmarjoja
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 3 rkl voita
  • 1,5 dl lihalientä
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl mustaviinimarjahyytelöä
  • 2 rkl ranskankermaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla. Paista niitä voissa pannulla 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Pani kansi pannun päälle ja pidä lämpimänä.

2. Kuullota jauhoa voissa kasarissa, lisää lihaliemi ja kerma sekoittaen. Keitä 5 minuuttia.

3 Lisää katajanmarjamurske sekä timjami ja mausta suolalla, pippurilla ja hyytelöllä. Sekoita viimeiseksi joukkoon ranskankerma. Tarjoile kastike kyljysten kanssa ja lisänä ruusukaalia.

Lisää aiheesta:

Jänis kermakastikkeessaSunnuntaikyljyksetPippuripihvit konjakkikastikkeessaVillit kyljyksetPoronpaistia villillä kastikkeellaRiistanmakuiset porsaankyljykset
PorsaankyljyksetKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella