Kyljykset katajanmarjakastikkeessa

Tämän villimmiksi tuskin kesyt porsaankyljykset voivat tulla. Kastike sopii sinänsä melkein kaikkeen lihaan.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • suolaa ja pippuria
  • ½ tl timjamia
  • 1 rkl murskattuja katajanmarjoja
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 3 rkl voita
  • 1,5 dl lihalientä
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl mustaviinimarjahyytelöä
  • 2 rkl ranskankermaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla. Paista niitä voissa pannulla 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Pani kansi pannun päälle ja pidä lämpimänä.

2. Kuullota jauhoa voissa kasarissa, lisää lihaliemi ja kerma sekoittaen. Keitä 5 minuuttia.

3 Lisää katajanmarjamurske sekä timjami ja mausta suolalla, pippurilla ja hyytelöllä. Sekoita viimeiseksi joukkoon ranskankerma. Tarjoile kastike kyljysten kanssa ja lisänä ruusukaalia.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja