Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kuusenhavukananpoika

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 1 broileri
  • 2 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • valkopippuria
  • soijaa
  • pieni kuusenhavu

Tarjoiluun

  • suppilovahveroita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi pienessä kasarissa ja sekoita joukkoon suola, pippuri sekä soija. Laita kokonainen broileri uunivuokaan ja työnnä sen sisälle kuusenhavu. Penslaa broileri maustevoisulalla.

2. Laita broileri uuniin 1 - 1 1/4 tunniksi. Voitele lintua silloin tällöin maustevoilla, joka on valunut paistovuokaan. Paista, kunnes lihan sisälämpötila on 80 astetta.

3. Ota broileri uunista, anna hetken vetäytyä ja leikkaa viipaleiksi. Tarjoile mielellään paistettujen suppilovahveroiden tai kantarellien kanssa.

Lisää aiheesta:

Mausteinen kinkkupaistiSitruunahaudutettua porsastaKaurispaisti punaviinikastikkeellaSunnuntaipaisti lampaastaHunajapaistettua porsaanpaistiaAppelsiininmakuinen peuransatula
KananpoikaKananmunatonSienisatoIsänpäiväPääruoatKanaruoka

Kuusenhavu antaa miedonmakuiselle broilerille hieman villimmän maun, vaikkei se ihan riistasta käykään. Suppilovahveroiden kanssa siitä tulee kuitenkin sangen metsäinen ruoka.

Tuoreimmat aiheesta

Kananpoika
  • 14.09.202412:00
    Pasta

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan ratatouillepasta ja tapenade-kevätkananpoikaa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Keitettyä kananpoikaa juurespyreen kera

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Kananpoika-gyros

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tulinen chili-sitruunakananpoika

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kananpoikaa Bonne Femme