Kuskus lihapullien kera

Tämä on erittäin nopeasti valmistuva ruokalaji. Jos haluat lisää makua kastikkeeseen, mausta currylla tai juustokuminalla aasialaisittain. Jos tekee mieli meksikolaista, kokeile tacomaustetta ja yrttejä.

Neljälle

  • 400 g lihapullia
  • 100 g pakasteherkkusieniä
  • 2 rkl juoksevaa margariinia
  • 1 prk tomaattikastiketta, 250 g
  • 4 dl kuskusia
  • 4 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

1. Kuumenna margariini ja paista herkkusienet. Lisää tomaattikastike, kuumenna kiehuvaksi ja lisää lihapullat. Anna niiden lämmetä kunnolla.

2. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Ota kattila liedeltä. Kaada mukaan kuskusryynit ja anna niiden turvota 5 minuuttia. Sekoita mukaan suola ja voi.

3. Tarjoile kuskus lihapullien ja tomaattikastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.