Kuskin aamiainen
Englannissa syödään aina tukeva, valmistettu aamiainen. Jos on lähdössä pitkälle automatkalle, se kannattaa tehdä täydellä vatsalla. Kuski saa siksi kunnon aamiaisen.
Ainekset
- Neljälle
Hash Browns
- 2 perunaa
- 1 keltasipuli
- 1 kananmuna
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Tarjoiluun
- 4 mausteista makkaraa
- 4 viipaletta pekonia
- 4 kananmunaa
- 2 tomaattia
- 8 herkkusientä
- 4 viipaletta verimakkaraa
- 4 vaaleaa leipäviipaletta
- 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Hash browns: Vatkaa muna kupissa. Kuori sipuli ja perunat ja raasta ne. Sekoita ne munaseokseen ja mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pieniksi, pyöreiksi levyiksi, halkaisijaltaan n. 4 cm. Paista kullanruskeiksi molemmin puolin ja pidä lämpimänä.
2. Halkaise tomaatit. Puhdista ja paloittele sienet. Paista makkarat, pekoni ja sienet. Lämmitä pavut. Grillaa tomaatit ja paahda leipä. Paista viimeiseksi munat.
3. Asettele makkarat, pekoni, sienet, tomaatit, pavut ja hash brownsit neljälle lämpimälle lautaselle. Laita munat suoraan pannusta lautasille. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta