Kuorrutettu parsakaali

Valkokastikkeella kuorrutettu parsakaali on herkullista kasvisruokaa.

Ainekset

  • 2 parsakaalia
  • 100 g juustoraastetta
  • suolaa
  • 25 g voita
  • 0,5 l valkokastiketta

Valmistusohje

Leikkaa tai revi parsakaalit suurehkoiksi nupuiksi. Leikkaa varret suikaleiksi tai viipaleiksi.

Höyrytä paloja viisi minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja valuta kaaleja hetken aikaa.

Voitele uunivuoka ja kumoa parsakaalit sinne.

Kaada päälle paksua valkokastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista kuorrutusta 220-asteisessa uunissa noin 15 min, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.