Levitä pullataikinalevyt vieri viereen leivinpaperin päälle reunalliselle pellille. Nipistä sulaneet taikinalevyt reunoistaan yhteen niin, että saat suuren, pellin kokoisen piirakkapohjan. Tee piirakkaan pienet reunat venyttämällä taikinaa pellin reunoille.
Anna pullapohjan kohota paksuudeltaan kaksinkertaiseksi leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa, esimerkiksi 40-asteisessa uunissa tai keittiöaltaan päällä, johon on laskettu kuumaa vettä (45-60 minuutin ajan). Voit myös kohottaa piirakkapohjaa huoneenlämmössä, jolloin aikaa kuluu enemmän.
Sekoita täytettä varten varovasti marmeladit ja marjat keskenään. Levitä täyte kohonneelle pullapohjalle. Koristele piirakka kohonneesta pullataikinasta tehdyillä nauhoilla tai ripottele pinnalle hiutalemuruseos.

