Kumkvatit jogurtissa

Kumkvatit ovat pieniä sitrushedelmiä. Säilöttyjen kumkvattien kuoret ovat niin pehmeitä, että voit syödä hedelmät sellaisenaan. Jos hankit tuoreita kumkvatteja, keitä ne ensin pehmeiksi sokeriliemessä.

Neljälle

  • 1 prk kumkvatteja, n. 375 g
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • ½ dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Säästä neljä kaunista hedelmää koristeluun ja suikaloi loput.

2. Sekoita suikaleet jogurtin kanssa, jonka olet maustanut tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

3. Täytä neljä annoslasia kumkvattijogurtilla ja koristele kokonaisella hedelmällä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.