Mainos
Mainos

Kumkvatit ovat pieniä sitrushedelmiä. Säilöttyjen kumkvattien kuoret ovat niin pehmeitä, että voit syödä hedelmät sellaisenaan. Jos hankit tuoreita kumkvatteja, keitä ne ensin pehmeiksi sokeriliemessä.

Neljälle

  • 1 prk kumkvatteja, n. 375 g
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • ½ dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Säästä neljä kaunista hedelmää koristeluun ja suikaloi loput.

2. Sekoita suikaleet jogurtin kanssa, jonka olet maustanut tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

3. Täytä neljä annoslasia kumkvattijogurtilla ja koristele kokonaisella hedelmällä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.