Kuminaperunat
Vaihtoehto tavallisille paistetuille perunoille. Yrtit voit vaihtaa mihin tahansa lempiyrttiin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- ¾ kg perunoita, pieninä lohkoina tai viipaleina
- 1 tl kuminansiemeniä
- 2 rkl margariinia, sulatettuna
- 2 rkl rapsiöljyä
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Laita perunat uunivuokaan tai suureen paistinpannuun. Suolaa ja ripottele päälle kuminaa.
3. Sekoita öljy ja margariini ja kaada perunoille.
4. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, kääntele perunoita muutaman kerran.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka