Kuminaperunat
Vaihtoehto tavallisille paistetuille perunoille. Yrtit voit vaihtaa mihin tahansa lempiyrttiin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- ¾ kg perunoita, pieninä lohkoina tai viipaleina
- 1 tl kuminansiemeniä
- 2 rkl margariinia, sulatettuna
- 2 rkl rapsiöljyä
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Laita perunat uunivuokaan tai suureen paistinpannuun. Suolaa ja ripottele päälle kuminaa.
3. Sekoita öljy ja margariini ja kaada perunoille.
4. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, kääntele perunoita muutaman kerran.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta