Kukkakaalia ja pekonia Polonaise

Kukkakaali on terveellistä ja hyvää. Jos tarjoilet kukkakaalin kokonaisena se on kaiken lisäksi tyylikkään näköinen päivällispöydässä.

Neljälle

  • 1 iso kukkakaali
  • 3 kananmunaa
  • 50 g voita
  • 1 dl murustettua, kuivaa vaaleaa leipää
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 1 pkt pekonia

Valmistusohje

1. Puhdista kukkakaali ja keitä se kypsäksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ja aseta vadille. Keitä kananmunat kovaksi ja kuori ne.

2. Sulata voi nopeasti, sekoita siihen leivänmurut ja kaada kukkakaalin päälle.

3. Ripottele päälle persiljaa. Paista pekonit. Asettele munasilppua ja pekonia kukkakaalin ympärille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.