Kukkakaalia ja pekonia Polonaise
Kukkakaali on terveellistä ja hyvää. Jos tarjoilet kukkakaalin kokonaisena se on kaiken lisäksi tyylikkään näköinen päivällispöydässä.
Neljälle
- 1 iso kukkakaali
- 3 kananmunaa
- 50 g voita
- 1 dl murustettua, kuivaa vaaleaa leipää
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 1 pkt pekonia
Valmistusohje
1. Puhdista kukkakaali ja keitä se kypsäksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta ja aseta vadille. Keitä kananmunat kovaksi ja kuori ne.
2. Sulata voi nopeasti, sekoita siihen leivänmurut ja kaada kukkakaalin päälle.
3. Ripottele päälle persiljaa. Paista pekonit. Asettele munasilppua ja pekonia kukkakaalin ympärille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan