Kroppkakor-nyyttejä juureksien kera
Julkaistu
Tässä kätevä tapa hyödyntää ylijääneet kasvisnyytit arkiruokana.
Neljälle
- 12 kroppkakor-nyyttiä
- 1 porkkana
- 1 pala lanttua
- 1 pala palsternakkaa
- 1 pala juuriselleriä
- 1 l kanalientä
- 2 tl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Halkaise nyytit. Kuori porkkana, lanttu, palsternakka ja juuriselleri ja paloittele ne pienemmiksi.
2. Keitä liemi, lisää vihannekset ja keitä ne pehmeiksi.
3. Paista tai grillaa kroppkakor-puolikkaat ja tarjoile ne kuumassa juuresliemessä. Ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan