Kotitekoinen riisifrutti
Monesti treenit ovat ennen päivällistä, mutta monta tuntia lounaan jälkeen. Lataa energiavarastosi ennen treenejä. Vanhanajan riisipuuro antaa paljon energiaa ja hiilihydraatteja, sillä sekä riisiryynit että maito sisältävät paljon hiilareita. Mikset tarjoilisi puuroa riisifruttina maukkaiden, raikkaiden hedelmien kera?
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 500 g valmiina ostettua riisipuuroa
- hillottua appelsiinia
- hedelmiä, esim. kiiviä, karambolaa (tähtihedelmää), sharonia
- 1 ½ tl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Sekoita valmiiseen puuroon vaniljasokeri. Jos haluat puuron koostumuksesta löysempää, voit myös lisätä siihen maitoa. Tarjoile puuro kylmänä.
2. Huuhdo hedelmät ja leikkaa ne pieniksi paloiksi, tarjoile puuron kera. Koristele puuro hillotulla appelsiinilla tai ripauksella kanelia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Brie-parsataskut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti