- Valmista ensin avokado-ranskankerma. Halkaise avokadot ja poista kivet. Muussaa hedelmäliha kulhossa haarukalla ja sekoita joukkoon muut aineet. Jätä maustumaan.
- Tee sitten tonnikalamajoneesi. Valuta tonnikala ja riko rakenne kulhossa haarukalla. Lisää muut aineet ja jätä maustumaan.
- Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja nokare voita. Revi nyhtöpossu paistinpannulle ja paista niin, että liha saa väriä ja makua. Mausta tacomausteseoksella (½ pss).
- Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja nokare voita. Lisää loput tacomausteseoksesta. Paista kala pannulla rapeaksi.
- Kuumenna tortillat mikrossa tai pannulla.
- Kokoa tortillalle avokado-ranskankermaa, tonnikalamajoneesia ja päälle nyhtöpossua tai kalaa. Viimeistele tuoreella korianterilla tai mintulla, limemehulla ja ranskankermalla.