Korvasienikastikkeella gratinoitu kassler

Arkinen kassler muuttuu juhlavaksi ylellisellä korvasienikastikegratiinilla.

Kuudelle

  • 800 g savukassleria

Kastike

  • 1 purkki korvasieniä (200 g)
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • 3 dl kuohukermaa
  • tilkka kiinalaista soijaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Viipaloi kassler ja asettele uunivuokaan. Huuhtele korvasienet siivilässä ja valuta. Silppua ne karkeasti. Paista voissa kasarissa, ripota päälle jauhoa ja lisää kerma sekoitellen. Mausta ja keitä hiljaa noin 15 minuuttia. Kuumenna uuni 250 asteeseen.

2. Levitä kastike kasslersiivujen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja gratinoi noin 15 minuuttia. Tarjoile vihreiden papujen ja puristetun perunan kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!