Korvasienikastikkeella gratinoitu kassler
Arkinen kassler muuttuu juhlavaksi ylellisellä korvasienikastikegratiinilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Kuudelle
- 800 g savukassleria
Kastike
- 1 purkki korvasieniä (200 g)
- 2 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoa
- 3 dl kuohukermaa
- tilkka kiinalaista soijaa
- 1 dl juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Viipaloi kassler ja asettele uunivuokaan. Huuhtele korvasienet siivilässä ja valuta. Silppua ne karkeasti. Paista voissa kasarissa, ripota päälle jauhoa ja lisää kerma sekoitellen. Mausta ja keitä hiljaa noin 15 minuuttia. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
2. Levitä kastike kasslersiivujen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja gratinoi noin 15 minuuttia. Tarjoile vihreiden papujen ja puristetun perunan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan