Pannukakku on parasta! Teresa Välimäki tekee kookos-banaanipannareita torstaina 13.2. Tällä ohjeella tulee 12-16 pientä pannaria.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Makeat pannarit (12-16 pientä pannaria)
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 0,5 tl kardemummaa
- 0,5 tl kanelia
- 1 tl vaniljasokeria
- 0,5 dl fariinisokeria
- ripaus suolaa
- 1 kananmuna
- 4 dl kookosmaitoa
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 1 banaani viipaleina
tarjoiluun
- siirappia
- tuoreita marjoja
Valmistusohje
Tee kookos-banaanipannarit näin:
Mittaa kulhoon vehnäjauhot, leivinjauhe, kuivat mausteet ja sokerit. Vatkaa joukkoon kookosmaito, kananmuna ja öljy. Anna turvota hetki. Aseta muffinivuoat muffinipellille, jaa banaaniviipaleet vuokiin ja täytä vuoat taikinalla.
Paistaa pannareita 200-asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia. Tarjoile siirapin ja marjojen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.