Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Konjakissa marinoidut grillipihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 4 pihviä tai entrecôteviipaletta

Marinadi

  • 1 nippu hienonnettua ruohosipulia
  • 2 oksaa hienonnettua, tuoretta timjamia
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 2 dl vettä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • ½ kasvisliemikuutio
  • ½ dl konjakkia tai madeiraa
  • suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi

  • ranskalaisia perunoita
  • grillattuja tomaatteja

Valmistusohje

1. Kuumenna vesi, sokeri, viinietikka ja liemi kiehuvaksi ja sekoita kunnes sokeri on sulanut. Anna jäähtyä.

2. Sekoita mukaan hienonnetut yrtit ja valkosipuli. Lisää konjakki.

3. Anna lihan vetäytyä marinadissa pari tuntia.

4. Valuta lihat ennen grillausta. Tarjoile ranskalaisten perunoiden, grillattujen tomaattien ja krassin kera.

Tätä ihanaa marinadia voit käyttää sekä grillikeittiössä ulkona kesäisin että kotikeittiössä talvisin. Keitä mielellään marinadi kokoon ja tarjoile se liemikastikkeena, jos valmistat ruoan sisäkeittiössä.

Lisää aiheesta:

Marinoidut herkkusienetMinestronekeittoa kanallaRanskalaiset jauhelihapihvitPyttipannu poronkäristyksestäMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinOluenpanijan villi pata
GrillipihviPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillipihvi
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillinyytit sinihomejuustolla

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillimestarin maustepihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Timjamimarinoitua etuselkää

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Konjakissa marinoidut grillipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillipihvi ja vihreät pavut