Kolmen juuston pasta
Julkaistu
Juuston ystäville ihana elämys. Makuja-kokki Sami Garam pyöräyttää viikon käyntiin pastalla.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g täysjyväspagettia
- 100 g raejuustoa
- 50 g sinihomejuustoa
- nippu basilikaa
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 50 g emmentalia
- 4 rkl extra virgin oliiviöljyä
Valmistusohje
Keitä pasta melkein kypsäksi ja kaada keitinvesi pois. Sekoita rae- ja sinihomejuustot ja puolet tomaateista pastan joukkoon ja mausta silputulla basilikalla. Lusikoi seos uunivuokaan ja ripottele päälle emmentaljuustoa.
Kuorruta uunissa niin, että juusto saa hieman väriä. Koristele annos lopuilla tomaateilla ja basilikanlehdillä ja kiillota pinta oliiviöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa