PULLATAIKINA: Sekoita 42 asteinen maito, hiiva, sokeri, suola ja kardemumma keskenään. Lisää kananmunat ja sekoita. Lisää jauhoja hieman kerrallaan samalla sekoittaen, kunnes taikina alkaa kiinteytyä. Lisää huoneenlämpöinen/ sulatettu voi. Jatka vaivaamista ja jauhojen lisäämistä, kunnes taikina saavuttaa kimmoisan kiinteän rakenteen eikä tartu enää käsiin. Anna taikinan levätä noin 15min. Kauli levännyt taikina suorakaiteen malliseksi levyksi. Levitä pintaan huoneenlämpöinen voi ohueksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle kanelia ja fariinisokeria. Rullaa levy. Leikkaa rullausta pötköstä n. 5cm levyisiä paloja. Käännä rulla täytepuoli ylöspäin ja kauli n 2cm paksuiseksi kiekoksi. Jätä kohoamaan liinan alle. Paista kohonneet puustit vohveliraudan keskilämpötilalla noin 3,5-4,5min, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
