KAKKUPOHJA: Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Lisää sekoitetut kuivat aineet sekä jogurtti vuorotellen taikinaan. Lisää lopuksi appelsiinin raastettu kuori ja puolikkaan appelsiinin mehu. Voitele ja jauhota neljä halkaisijaltaan 17cm irtopohjavuokaa. Jaa taikina niin, että kahteen vuokaan tulee 2/8 taikinasta, yhteen 1/8 ja 3/8. Paista kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 15 min. (pienimmät kakut). Isoin kakku kypsyy noin 25 minuutissa. Kun kakkupohjat tulevat uunista, vie ne jäähtymään pikajäähdyttimeen.
COOKIE DOUGHT -TAIKINA: Kakkupohjien ollessa uunissa valmista cookie dought-taikina. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, suola ja sokerit keskenään. Lisää joukkoon vehnäjauhoihin sekoitettu leivinjauhe, kaakaojauhe sekä appelsiinin kuoriraaste. Lisää appelsiinimehua sen verran, että taikina notkistuu vähän. Laita väriainetta, kunnes seos on mustaa. Nosta jääkaappiin hetkeksi jäähtymään.
Ota cookie dought-taikina jääkaapista ja muovaile siitä pandan nenä. Käytä apuna halk. 5cm pyöreää muottia ja kokoa käsillä kartion mallinen keko. Vie se pakastimeen. Seuraavaksi tee pandan suu. Taputtele taikina ½ cm paksuiseksi. Vie taikina pakastimeen ja taikinan jähmetyttyä ja ota 5cm pyöreällä muotilla kappale. Vie se pakastimeen leivinpaperin päällä. Silmiä varten tee kaksi halk. 2cm pötkylää lopusta taikinasta, kääri ne leivinpaperiin ja vie pakastimeen kohmettumaan. Tee korvia varten kaksi 5cm tasaista osaa pakastimeen kohmettumaan.
KAKUN KUORRUTE: Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon appelsiinin, raaste ja tuorejuusto. Sekoita keskenään. Nosta jääkaappiin odottamaan kuorruttamista.
BAMBU-KORISTE: Värjää sokerimassa vihreällä värillä. Tee bambun oksan mallinen koriste. Rullaile runko-osa ja tee siihen kaksi poikittaista painaumaa. Tee kaksi oksaa ja niihin päihin suipon malliset lehdet (3-5 lehteä/ oksa) Huomaa, että tee ensin runko-osasta tarpeeksi pitkä ja lyhennä se kakun korkeuden mukaan.
KAKUN KOKOAMINEN, KUORRUTTAMINEN JA KORISTELU: Hae viilentyneet kakkupohjat pikajäähdyttimestä. Kakkulevyt tulevat tässä järjestyksessä käyttöön alhaalta ylöspäin: 1/8, 3/8, 2/8 ja 2/8. Tasoita kaikki pinnat niin, ettei niissä näy paistopintaa paitsi pohjassa ja kansiosassa veitsellä. Hae pandan silmien, nenän ja suun osat pakastimessa. Laita alin pohja tarjoilulautaselle. Nosta sen päälle suu. Katso, että se tulee keskelle. Seuraavaksi katso 3/8 kakkupohjan keskikohta ja paina pieni ura 5cm stanssilla kakun keskelle. Leikkaa pientä puukkoa käyttäen 45 asteen kulmassa kartion muotoinen kuoppa keskelle. Paina vielä pyöreän pursotustyllan avulla reikä kakkupohjasta läpi aivan keskelle. Laita reikään mustaa taikinaa ja nosta kartionmuotoinen nenä kuoppaansa. Jos se on liian iso, voit kovertaa sitä veitsen avulla. Laita seuraava kakkupohja päälle. Koverra siihen n. 2cm levyinen ja syvyinen ura niin, että reunoille jää n. 2cm levyinen ura ehjäksi. Pyöreäpäisen tyllan leveämpi kärki on näppärä apuväline tässä. Leikkaa ura hieman ulospäin kaartuvaksi ja tee urasta pyöreäpohjainen. Täytä ura mustalla taikinalla, pehmitä taikinaa kädessä sen verran, että saat täytettyä uran helposti. Käännä viimeinen kakkupohja ylösalaisin. Tee samanlainen ura kuin edellisessä, mutta pidä ura suorassa (ei kaarru ulospäin). Täytä ura mustalla taikinalla. Nosta kakkupohja musta taikinapuoli alaspäin.
KUORRUTA KAKKU: Levitä kuorrute tasaisesti kakun päälle ja tasoita kakku särmäksi palettiveitsen avulla. Kun kakku on kuorrutettu, koristele kakku vielä kahdella pandan korvalla seuraavasti. Leikkaa 5cm kiekoista alareuna pois ja paina ne kuorrutteeseen pandan korvien tapaan.
Nosta sokerimassa-koriste kakun reunaan suunnilleen toisen korvan kohdalle.
JÄÄTEEN VALMISTUS: Laita matcha-tee matchakulhoon ja lisää ½ dl kylmää vettä joukkoon. Vispaa seosta bambuvispilällä, kunnes tee vaahtoutuu. Lisää loppu vesi ja vispaa hetki. Kaada seos kulhoon ja lisää joukkoon kivennäisvesi, puolikkaan appelsiinin ja limen mehut sekä juokseva hunaja. Sekoita voimakkaasti. Kaada kahteen korkeaan lasiin. Laita laseihin muutama jääpala.