KAKKUPOHJA: Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sulata voi ja hunaja vesihauteessa. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen sähkövatkaimella vatkaten. Lisää joukkoon sooda ja etikka. Lisää jauhot vähän kerrallaan sekoittaen taikinaa puuhaarukalla. Kun taikina alkaa olla paksuhkoa, sekoita loput jauhot kädellä alustaen. Kun taikina irtoaa käsistä ja kulhon reunoista taikina on valmis. Jaa taikina 9 samankokoiseen palaseen. Kauli taikinapalat yksitellen ohueksi levyksi kaulimella. Leikkaa taikinasta n. 20cm kokoinen ympyrä esim. kakkuvuokaa apuna käyttäen. Siirrä leikattu taikina leivinpaperoidulle pellille. Tee näin jokaiselle palaselle. Voit kaulia kaksi pohjaa perättäin ja sitten paistaa pohjat. Laita pohjat kiertoilmalle uuniin noin 4 minuutiksi. Samalla kun pohjat ovat uunissa kaulitse seuraavat odottamaan uuniin pääsyä. Tee kaikki pohjat ja jätä ne jäähtymään. Paista viimeisenä taikinan ylijäämäpalaset. Kun ylijäämäpalat ovat jäähtyneet, murskaa ne tehosekoittimessa hienoksi muruksi. Niitä tarvitaan myöhemmin kuorrutteeseen.
